Velkommen til bloggen min og vil du legge igjen ein kommentar eller helsing, set eg stor pris på det.

lørdag 27. november 2010

Advent

Jommen ble jeg ikke ferdig med adventskalenderen. Det har tatt lang tid denne gangen. Ja hele høsten og ennå er ikke alle 24 lommene ferdige. D.v.s tallene mangler. Men mitt barnebarn på 3 år kan ikke tallene ennå og alle posene skal ikke henges opp samtidig. Det kan bli litt mye for en liten stakkar mener min datter. Mønsteret er fra Tilda. Har bare flyttet litt på figurene, så den ikke er helt lik en av brødrene sine. Har sydd flere Tilda.kalendere tidligere.

3-åringen er helt Pingu frelst, så jeg hadde egentlig ikke noe valg. 
 Hadde mange rester fra de andre kalendere jeg hadde laget, og har allrede kjøpt inn det som trengs til nestemann. Minsteprinsen må nok få sin til neste advent.
I natt var et annet barnebarn på overnattingsbesøk og i dag bare måtte vi begynne å ta frem litt adventspynt. Hun og morfaren har pyntet juletre ute på altanen og inne har vi tatt frem litt til. I morgen skal løpere og annet adventpynt frem. Det er så koselig med alt som gir glede, lys og varme i mørketida.

Lysestaker og engler, som en har hatt i årevis, må frem. Det er  den tradisjonelle pynten som lager tradisjoner. Englene er det min nabo som har heklet . 
Men det skal ikke stikkes under en stol, det kjøpes alltid noe nytt.
Ønsker alle mine besøkende en riktig god 1. advent! 

4 kommentarer:

 1. Hei.Kjempe fin kallender.Elsker Tilda er så fint.Så fint du har pyntet.Kjempe koselig.Ønsker deg en riktig fin helg videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 2. Så flotte kalendere dine bbarn får! Gaver for livet dette.
  Alltid godt å ta fram det tradisjonelle.Jeg kjøper ofte noe nytt på salg i januar, og blir like overrasket hvert år når jeg ser hva jeg har i eska:O)
  Nyt helga og klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Hei.
  Nydelig adventskalender du har sydd! Ditt barnebarn kommer til å få mange gode minner av bestemors adventskalender:) Applikasjon er tidkrevende, så mange små deler som skal klippes ut og syes på.
  Ha en riktig fin 1.-søndag-i-advent-dag!
  Klem.

  SvarSlett
 4. Heldige barnebarn som får så flotte adventskalendera :) Nydeleg arbeid. Ha ein fin adventsdag :)

  SvarSlett