Velkommen til bloggen min og vil du legge igjen ein kommentar eller helsing, set eg stor pris på det.

torsdag 27. oktober 2011

Jeg samler og planlegger

Har vore eit par turer til Bergen siste veka.  Har stor sans for Bergen. Ein plass eg gjerne reiser til.
No har det vorte både ein privat kosetur og ein i tjeneste. Litt tid til shopping til mine hoppysysler, har det også blitt tid til. Kjøpte hefte Tildas Juleideer og Tildastoffer på Panduro til noke som kanskje skal bli julegåver.  På Søstrene Grene blei det litt av kvart bl.a. ferdig tova ullkuler. Så måtte eg jo innom Quiltekroken der eg supplertemed nokre stoff til A Kittens Tale teppe som eg holder på med. 
Driver også å samler stoff til eg skal på kurs med Kari som har bloggen Lilla Dør. Veldig polulært kurs som ein skal være tidlig ute med å melde seg på. Veit ikkje kva eg skal lage men litt nye stoffer må ein jo ha. 
Ikkje alle kjøpt i Bergen. Vi har jo gode butikkar her i fylket også. Alle stoffene som ligger på venstre siden er kjøpt hos Primula Design på Nordfjordeid.
Når eg er ute og reiser har eg vanligvis med eit strikk. Begynte i helga på enda eit par sokker. Måtte bare prøve eit nytt mønsterog det var akkurat så kjekt som forventa. No er det tre forskjellig par under produksjon. Kjekt å ha litt forskjellig å ta til. 
Bilder skal bli når dei er ferdige :)
Ha gode dagar!

4 kommentarer:

 1. Å, så mye fint du har kjøpt! Gleder meg til å se hva du lager fra Tildaheftet.

  SvarSlett
 2. Dette blir spennande!

  Gleder meg til å sjå kva du tryller fram.

  God helg!

  Solklem

  SvarSlett
 3. Takk for flott omtale på bloggen din. Det varmer. Eg gleder meg til kurset ......håper og trur vi får ei fin helg. Ha fin helg. Eg skal sy og førbu meg til kurset. klem Lilladør

  SvarSlett
 4. Fina inköp, kul att se vad du syr av allt detta.

  SvarSlett