Velkommen til bloggen min og vil du legge igjen ein kommentar eller helsing, set eg stor pris på det.

søndag 20. november 2011

Hjerter heile året...

I veka som gjekk var gruppa Sjeive Sting samla igjen. Hjerter var tema. Nokon lagde adventshjerter, andre julehjerter eller heilårshjerter som eg lagde. Dei var utruleg kjekke å lage. Kvelden gjekk som ein røyk, slik det gjer når ein er samla i godt lag.
Så var det å finne ein plass å henge dei.
Lyssetting er ei stor utfordring i desse mørketider og ikkje har eg så store kunskaper om det heller, så det får bli som det blir. Her med rokken, som berre står til pynt og ikkje til den nytta den kunne vore, vart plassen for hjertene.
Det har vore ein våt sommar/ haust og i skogen har dei mosegrodde stubbane ein utruleg grønn farge for å være i november.
Her er moseveksten i ferd med å får overtaket og på veg opp etter treet. 
Skreiv for noko sida at eg hadde problem med å kommentere bloggar av og til og at eg sjølv hadde fått liknande tilbakemeldingar på min blogg. Fekk installert ein tillleggsnettleser: Mozilla Firefox og då har alt løyst seg. Eg bruker vanlegvis Internet Explorer, men bruker Mozilla Firefox når eg får problemer. Det er ikkje berre blogger det er problemer med, det gjeld også med ein del nettbankar, som eg er avhengig av å bruke i mitt arbeid. Har fått tilbakemelding frå andre bloggere, som har hatt samme posetive resultat ved å bruke Mozilla Firefox.
No får vi håpe på god veke for alle.
Neste helg er det 1. advent og då er det i allfall lov å begynne å pynte. Skal bli ei gledes stund :)
Klem :)

1 kommentar: