Velkommen til bloggen min og vil du legge igjen ein kommentar eller helsing, set eg stor pris på det.

mandag 27. desember 2010

Romjulshilsen

Lange gode juledager er til endes og romjulen med kvardager er begynt. Det er lenge siden jeg har blogget, men har vært å tittet av og til. Dagene før jul måtte jeg ta det litt med ro. Organiserte litt juleforberedelser, som husbonden tok seg mest av. Et barnebarn var på besøk og hun og morfaren koste seg med julebakst. Jeg assisterte så godt jeg kunne og førjulsdagene ble riktig gode likevel. Da studenten kom hjem ble det ordning på det hele. Vasking og pynting gikk unna i en fei. Og selvsagt har vi verdens flotteste juletre.

Håndarbeidsposene var stadig fremme i mine kvilestunder og noe ble ferdig slik at det kunne finne veien under et juletre, men ikke alt. Noe har jeg putlet med i julen og skal bli gaver til vertskap for romjulssamlinger. I ettermiddag er det romjulsmarsj og stor familiemiddag med kalkun etterpå. Vi blir nok rundt 20 stykker til middag. Skal bli kjekt å få treffe alle tantebarna, som nå er reist ut for å studere og er hjemme på juleferie og de som bor her, men ikke treffer så ofte. Alle har jo sitt¨å styre med i kvardagen.
Her er en liten smakebit av mine førjulspuslerier.
Det har blitt mange hjerter. Noen strikket og tovet. Andre nålefiltet. Noen gamle sydde hjerter ble fylt og fikk blonder til pynt. 
De strikkede julekulene, hadde jeg i utgangspunktet bestemt meg for å stå over, selv om de er veldig fine. Men så kom det mønster i Familien og jeg kunne ikke dy meg lenger. Har strikket tre stykker og to skal gis bort i ettermiddag. Svigermor, som er på julebesøk, har tegnet sitt eget mønster og den er også ferdig. Raske å strikke disse julekulene og når en har grunnmønsteret, er det jo bare å tegne sine egen varianter.

Ønsker dere alle en rikig god romjul!

4 kommentarer:

 1. God jul i stova. Ser at du har kost deg i jula og at du har hatt hjelp i julestria. Godt å ha slike som hjelper seg når ein ikkje klarar sjølv. Kos deg.

  SvarSlett
 2. Fortsatt god jul, KariL.
  Det er godt å få noen hjelpende hender når en ikke klarer selv:)
  Så koselige hjertene ble!
  Ha en fin romjulstid,
  klem.

  SvarSlett
 3. Takk for kommentar på bloggen min. Koselig blogg du har. Ha ei fin veke. Klem frå Jofrid

  SvarSlett
 4. Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år:)
  Skal hilse så mye fra alle her,
  klem fra Svalen.

  SvarSlett