Velkommen til bloggen min og vil du legge igjen ein kommentar eller helsing, set eg stor pris på det.

lørdag 22. januar 2011

Denne uken har fargen vært grå...

Har ikke tenkt over det, men da jeg tok frem det jeg har laget denne uken, det er jo grått alt sammen. Her er to par pulsvarmere i alligatormønster. Jeg så de først hos Ann Tove som har en flott blog. Hun hadde funne mønsteret her. Veldig artig å strikke og en kommer fort inn i mønsteret.
Hadde egentlig skjært ut to stoffbiter i grått til en veske, men nå har jeg tatt den ene og sydd en pose med litt pynt som også lå der og ventet. Litt blonderester. Ja rester har en nok av. 
Nostalgiske bilder liker jeg godt! 
Eller så går det i bunadsjakke til min Sunnfjordbunadd. Holder på med broderiene. Vi har funne ut at det var lurt å bruke symaskina for å merke opp feltet til det første vi skulle brodere. Har brukt stinglengde 6 mm.   Det ble jo helt rette linjer, istedenfor å sitte og tråkle for hånd. Fort gjordt var det også. Her er jeg begynt på den grønne kjedestingskanten, som skal syes nå. Etterpå skal det syes med gult. 
På skuldrene er det ennå en del til som skal på, men grunnlinjene er kommet på plass.Nå skal det syes en buet pyntekant i samme sømmen som det svarte er sydd. Vet ikke hva disse stingene heter.

Mange hjørner som skal syes. Det er splitter både i sidene på jakken og på armene. 
På sybordet ligger det noe lilla nå, så får vise hva uken bringer.  
I dag skal Melodi Grand Prix arrangeres her i Florø og jeg får ta å finne frem litt finstas. Vi bor like ved arrangement, billetter innkjøpt og 500 meter å gå.

God helg til alle :)

5 kommentarer:

 1. Du har vært svært produktiv denne uke. Ta finstasen på og kos deg på "Grand Prix". Ha en fin helg.

  SvarSlett
 2. Hei.
  Du har virkelig fått gjort mye flott i uken som har gått! Gråfarger er nydelig, men for mye gråvær er jeg ikke så glad i.
  Det var sikkert en stor opplevelse å være i salen under MGP! Flott arrangement fra Florø, det er ikke bare storbyene som får det til:)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Takk for hyggelig kommentar i bloggen min :)
  Alltid koselig med nye lesere/gjester.
  Du er sannelig en kreativ dame. Så mye vakkert håndarbeid du produserer. Pulsvantene var nydelige.

  SvarSlett
 4. Grått er en nydelig farge - jeg strikker masse i grått. :) A sy egen bunad - det står det jammen meg respekt av altså. Jeg blir nesten helt stum. Jeg håper inderlig at du legger ut bilder etterhjvert for nå ble jeg spent. Jeg vil SE. ;)

  Ha en fin uke videre.

  SvarSlett
 5. Her går det unna!! Fint mønster på desse pulsvantane. Eg har tenkt på å prøve det ut eit stund, men det er så mykje eg vil prøve. No har eg no litt tråd å prøve meg på, så dei kjem plutseleg fremst på lista...;o)

  Det er kjekt det går framover med jakka di. Du ligg ikkje på latsida, nei!

  SvarSlett