Velkommen til bloggen min og vil du legge igjen ein kommentar eller helsing, set eg stor pris på det.

fredag 14. januar 2011

Litt her og litt der.....

Ja jeg gjør nok det. Jeg fikk en påminnelse her en dag; det er greit å variere, og skal si at det nok meg i et nøtteskall. Som her en kveld. Sette meg godt til rette i sofakroken. Kaffikoppen på plass med noke gott attåt. Skulle feste noen tråder på et par pulsvarmere, men så hadde jeg glemt saksa. Ut på syrommet, men der lå jo en liten duk som var under produksjon. Måtte bare sy sammen noen ruter til før jeg gikk inn igjen til sofakroken for å fortsette å feste de siste trådene. Men så ser en at noen blomster kanskje skulle fått litt vatn. Veien tilbake til sofakroken har mange veier. Til slutt har duken blitt ferdig. Det er et mønster fra Northern Quilt. I mønsteret er det tenkt som dekkeklede til bakverk, men jeg valgte å lage en duk til kjøkkenbordet. 
Er ikke glad i å sy lukkekanter og her har jeg vrangsydd som i mønsteret. Veldig greit. 
 Nå har jeg pyntet julen ut, ja det ligger vist en duk igjen, men det kan jeg jo ta en annen dag. Var en tur på byn og kjøpte meg litt nytt til et lysfat spisebordet. I stenfor å kjøpe nytt lysfat, tok jeg frem et av gamle "sølvfatene". Pusset det så godt jeg kunne. Har jo ikke brukt det på lenge.  
Tok noen kvaster fra en juledekorasjon vips så var jeg fornøyd. Ser du godt etter, så ligger det også noen øredobber til pynt også. Alt kan jo brukes. Lurer på om jeg ikke har noen gamle perlekjeder som kan sprettes. Hadde gjordt seg med noen perler også.
 Har jo et forsett for dette året. Bruke opp rester. Har sydd to poser til å ha håndarbeid i. Sikkert noen som  har bruk de.
Nå venter jeg noen venninner på besøk. Vi syr bunadsjakker til Sunnfjordbunad. Best å få på kaffen og tenne mange te-lys. Gelder meg mest til det sosiale, vi har galgenhumor i massevis. Her skal det bli godt å være. Bilder av pulsvarmerene kommer en anne gang.
God helg!


7 kommentarer:

 1. Slik er jeg også, går for å gjøre noe, men på veien ligger det jo upløyd mark:O)
  Nydelig pyntet og kos deg masse med trivelig selskap, klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Hei.
  Avsporing, kaller jeg det for;)Tror vi er mange som lider av det..
  Så fint du har pyntet lysfatet! Og ny flott duk til kjøkkenet.
  Posene er kjempefine.
  Ha en trivelig sykveld, og riktig god helg!
  Klem.

  SvarSlett
 3. Her er det mykje fint!
  .... og det med omvegar og avsporing det kan eg og litt om.... mykje skjer av seg sjølv....;o)

  Ha ein kjekke sy-venninne-kveld og ei god helg!

  SvarSlett
 4. Likte så godt duken du har sydd. Så koseleg broderi på den. Flotte posar du har sydd, og så koseleg du har pynta. Ha ein triveleg kveld :)

  SvarSlett
 5. Kjenner meg godt igjen i beskrivelsen jeg også. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Nydelig duk du har laget. En må jo ikke alltid bruke det til det det er tiltenkt. ha en fortsatt super helg. Mona

  SvarSlett
 6. Så fint du gjort till köksbordet.

  SvarSlett
 7. Duken din blei nydeleg! For nokre flotte stoff og fargar du har brukt!!

  SvarSlett