Velkommen til bloggen min og vil du legge igjen ein kommentar eller helsing, set eg stor pris på det.

lørdag 27. februar 2010

Nålebrev og litt til....

Har endelig gjordt ferdig et nålebrev, som lenge har lagt helvferdig


En av mine døtre ønsket seg en liten brødkurv og stoffer og pynt valgte hun selv

Guttene (barnabarn) trenger nye toalettvesker. Stoffet jeg valgte, har jeg hatt liggende i mange år. Det er så innholdsrikt at jeg valgte å bruke det som det var.Det ble en liten til minstemann og litt større til hver av de to eldste. Men så manglet jeg glidelås til den ene.Det var bare å ta turen på byn i dag tidlig og den skal gjøres ferdig i morgen kveld.

Resten av stoffet skal bli en DS-veske (nesten ferdig) og da har jeg ikke rester. Det føles godt å ha brukt alt av et stoff. Rester har en jo nok av.

Det meste av dagen i dag har gått med til dugnadsarbeid på innendørs idrettssteven. Her ble det satt både norske og utenlandske rekorder. Kjempeartig å være med på. I morgen skal jeg på tur i lag med to andre venninner. Vi skal besøke Desiree's Lappeteknikk og ellers kose oss litt.

Ønsker dere alle en god helg!

8 kommentarer:

 1. Så flotte toalettmapper til guttene med verdensrommet på stoffet! Og nydelig brødkurv og nålemappe! Du lager de herligste ting!
  Ikveld blir det kanskje gullfest igjen, så kos deg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Hei.Kjempe fine ting du har sydd.Nydelige broderier.Du er kjempe flink.Kos deg masse på Lørdagskvelden.Klem fra Bodil...♥♥

  SvarSlett
 3. Mye fint du har laget:-)
  Ha en fin og kreativ søndag

  SvarSlett
 4. Så koselege nålebrev du har laga! Og brødkurven og toalettmappene var jo supre. Ha ei fin helg :)

  SvarSlett
 5. Flott nålebrev!
  Brødkorga var fin, og toalettmappene til gutane var tøffe!

  SvarSlett
 6. Hei igjen.Har en Pay it på bloggen min til deg hvis du er interisert.Ha en riktig fin Sødagskveld.Klem fra Bodil...♥♥

  SvarSlett
 7. Hei igjen..Det er slik att når du får pakke fra meg så setter du ut ett inlegg og ber om att noen vil være med.Så trekker du ut tre stykker som du sender pakke til innen 365 dager.Er ikke så flink å skrive så jeg håper du forstår.Har jo go tid når det er så mange dager å gjøre det på..Send meg din addresse på bodilcu@hotmail.com Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 8. Jeg er også ferdig med stitheriene til denne nåleputen. Kanskje jeg skal få den ferdig etter hvert.

  SvarSlett