Velkommen til bloggen min og vil du legge igjen ein kommentar eller helsing, set eg stor pris på det.

fredag 7. august 2009

Ferien er snart over


Ferien nærmer seg slutten. Etter at vi var i Nordfjord reiste vi videre nordover gjennom Møre og Romsdal.

Noen jordbærselgere er mer kreative i utforming av sine salgsboder. Her fra Valldalen.
I Valldalen var der også bygd vandinger over Gubrandsjuvet. Dette er vert et stopp

Trollstigen var en av atraksjonane vi ville besøke. Her har det skjedd mye sidenvivarder sist. Det nye utsiktsplatået måtte besøkes. Fantastisk utsikt. Her henger jeg over rekkverket , som var høgt og stødigt.

Trollveggen har sin egen historie. Ingen hoppere mens vi var der.
Vi reiste videre til Trøndelag. Her regnet det noen kratige regnbyger innimellom. Ellers var det fint. Vi var en tur og såg spelet om heilag Olav. Alltid like kjekt. Detvar over 6000 tilskueredenne dagen. Å komme seg opp av jordet som er bruktsom parkeringsplass, er alltid like spennende. Det gikk ikke så bra for han som prøvde en snarvei og havna i veigrøfta.

Etter å ha vært i Gudbrandsdalen noen dager, med bl.a. NM i friidrett, shopping på Lillehammer med innlagt lenge og godt besøk hos Quiltespesialisten, bega vi oss vestover over Strynefjellet. Her tok vi å prøvde en ny plass foross. Hjelle Sæter. Nydelig plass meddeilig rømmegrøt. De haddet.o.m. et husflidsutsalg, riktig nok i liten skala. Det var det også på Måsåplassen. Det ligger på Frisvegen mellom Ringebu og Atna. Nydelig panoramaveg. Flotte billege hytter på Måsåplassen.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar