Velkommen til bloggen min og vil du legge igjen ein kommentar eller helsing, set eg stor pris på det.

tirsdag 10. august 2010

Pynteputer og litt erfaringer

Studenten ønsket seg nye pynteputer på hybelen sin før hun reiste. Hadde nødvendig materialer hjemme, så da var det fort gjordt.


Romantiske skulle de være. De måler 50 x70 cm. Store nok til å knuge godt i fanget også. De skal ikke bare være til pynt.

Baksiden ble lukket med treknapper.


Så vil jeg gjerne dele litt erfaringer med dere. Jeg sydde noen sommervæsker og små toalettvesker før ferien. Se tidligere innlegg. Jeg sydde store glidelåslommer i veskene og to stykker i den til studenten. Det viste seg å være godt å ha to glidelåslommer når en skal bruke vesker på tur og ofte har mange ting en skal holde styr på.
Jeg bestemte meg for å bruke flere små toalettvesker i steden for en stor på denne ferien. Vi skulle være vekke i tre uker og litt her og litt der. Toalettsakene ble fordelt alt etter sitt bruk. Noe skulle brukes daglig, annet av og til. Dette fungerte supert. Det var bare det, jeg hadde ikke tenkt på lengden på tannkosten når jeg sydde de. Kun en var lang nok, så jeg var reddet. Men til dere som planlegger, husk lengden på tannkosten.
Skittentøyposen til undertøy var helt super, men jeg trenger en til rent også.


Må bare vise dere den fine buketten med roser, som min mor kom med forleden dag. De står like fine og er fra mine foreldres hage.
I kveld har vi vært på fisketur. Det ble mange makreller. Stekte noen til kvelds og det var bare nammmm.....
Ha en fortsatt god uke!

5 kommentarer:

 1. Ikke farlig når man har en mor som lager de herligste puter og andre flotte ting!! De var nydelige!!
  ha ei super uke videre og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Nydelege puter. Det blir fint i hybelen hennar;o)
  Ho har gjerne litt pynt frå før og....;o)

  Ha gode dagar!

  SvarSlett
 3. Så søte puter:)

  Klem.

  SvarSlett
 4. Hei.Kjempe nydelig pute til studenten.Du er kjempe flink.Regner med att studenten ble fornøyd.Nydelig Rose.Ha en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 5. Flotte putar til studenten, og for ein nydeleg skittentøypose du har sydd :) takk for koseleg kommentar, og ha ei fin helg :)

  SvarSlett