Vi er i full gang med juleforberedelene.
Her i huset deler vi på oppgavene. Min gode mann liker å lage pålegg som her:
To former med sylte eller sylteflesk som vi kaller det.
Det har faktisk blitt heile 4 former med leverpostei. Skal ikkje lide av jernmangel her i huset skulle ein tru:)
Julepølsene lager eg jo med klubben. Allereie komne i frysen.
Desse pølsene har vi lage heime og skal bli til morr. Faktisk så prøvde vi ei til middag i går, og må få lov til å fortelle at den var heilt perfekt. Det blir kanskje fleire varianter av julepølse her i huset i år.
Her heng dei godt til tørk i vedahuset
Så måtte han prøve noke nytt i år også.
Fikenmarmelade med stjerneanis
I kjøkkenglaset set nissegutt på plass og følger med på at alt går rett føre seg.
Julebaksten er mine sysler og snart skal eg begynne på den også.
Ønsker alle ein god 2.søndag i advent!
Heilt imponert !!! Tar hatten av for dokke. Fantastisk, har igrunn ikkje ord. Holder dokke kurs?
SvarSlettLitt av ein produksjon! Heimelaga sylteflesk er kjempegodt, og heldigvis har eg ei svigermor som lagar rikeleg:)
SvarSlettwoow!!!! Her var det mye godt!!! Så flinke dere er!
SvarSlettHer var det mykje godt. Pølser har vi aldri prøvd å lage, men sylteflesk og fårerull er komt i fryseren. Og leverpostei, som eg er so heldig å få lagt i boks og falsa her på krabbefabrikken, har eg ikkje fått laga enda. Men enda to heile veker igjen :) God helg til deg.
SvarSlettDu hendelse.....her var det matauk,ja......har planer om både sylteflesk,fårerull og leverpostei, eg òg...men ikkje radt endå.
SvarSlettGod sundag i vente!
Så flinke dere er, til og med hjemmelaget pølse!
SvarSlettHer er lammelull og sylteflesk ferdig. Dessverre kobler ovnen vår ut når det brukes vannbad, så leverpostei lages ikke her i år.
Riktig god helg.
Så mycket god julmat!!
SvarSlettÖnskar dig en fin andra advent och stort tack för fina kommentarer du skriver i min blogg.Det värmer!!
kram Gudrun