Velkommen til bloggen min og vil du legge igjen ein kommentar eller helsing, set eg stor pris på det.

søndag 13. september 2009

Helgetur til BergenHar vært en tur til Bergen i helga. Her studerer minstejenta på NHH og det var bare godt å se henne igjen. Vi koste oss skikkelig. På lørdagen gikk vi på byn. Her var det Bergen Matfestival og Bondens Marked. Tydeligvis et og samme arrangement. Det var et folkehav uten like selv om regnet silte ned. Vi kjøpte en del produkter og smakte på mye. Det var litt for mange honningprodusenter, men kjøpte to sorter, Lindehonning og Honning tilsatt whisky. Studenten fikk seg lipomade av bivoks og mynte. Fant også utbenet ferdig krydret lammelår og marinerte lammekoteletter samt smør tillsatt ramsløk. Alt var bare herlige produkter. På kvelden inntok vi et herlig middagsmåltid på byn. Søndagen startet vi med en herlig spasertur i flott solskinn. Mange herlige gater og hus å studere. Glemte kamera så det får bli en annen gang. Avsluttet med et nytt besøk på Bondens marked. Denne dagen kjøpte vi 5 l eplesaft, pærer og ost krydret med rampløk og andre krydder.

Ikke alle båter på Bergen havn har et vakkert design. Se den lille blå.
Selvsagt var jeg en tur innom Quiltekroken på lørdag. Hadde en koselig prat med Mona. Fikk tak ide stoffene jeg trengte. Hva det skal bli. Noen skjønner det med en gang. Alle andre må vente til bilder av resultet kommer.

1 kommentar:

  1. Hei.Ser ut som dere koste der riktig i Bergen.Kjekt å møte igjen minstejenta regner jeg med.Bergen er jo en veldig fin by har vært dær en del ganger.Så mye fint stoff du har kjøpt deg.Skal bli kjekt å se va det blir.Ha en riktig god natt å fin uke som kommer.Bodil

    SvarSlett