Velkommen til bloggen min og vil du legge igjen ein kommentar eller helsing, set eg stor pris på det.

fredag 13. mai 2011

Har så lyst atte.....

Er det ikke merkelig. Ja, jeg har så lyst å drive med noe annet det jeg burde.
F.eks fortsette med stitcheryet til en løper, som jeg holder på med
 eller fortsette med en brikkeduk til datteren min.

 Hadde vært kjekt å begynne på montering av en Marius-genser, som jeg strikket ferdig for noen uker siden, men det står ikke øverst på listen. Montering er ikke min sterkeste side. Er veldig flink til å begynne på nye prosjekt, men det er ikke alltid så spennende å avslutte.
Men det som jeg måååå bli ferdig med, er justeringene av bunaden min. Det er jo snart 17.mai. Desverre er værmeldingene ikke fine, og jeg har hatt bunaden min våt en gang før. Det betyr at alle foldene må legges og tråkles på nytt og det har jeg ikke lyst å gjøre flere ganger.
Ønsker dere alle en god helg og 17.mai forberedelsene.

5 kommentarer:

 1. Der har du meg!! Problemet er at når en er kommet dit at en MÅ.., ja da forsvinner lysta og gløden som dugg for solen. Tidspress er ikke noe for meg, og sikkert ikke noe for deg heller. Lykke til, det blir helt sikkert et flott resultat, og tenk på hva du kan gjøre etter 17 mai! :o))

  SvarSlett
 2. Jeg skjønner deg godt jeg. Det er ikke bestandig man har lyst til alle disse MÅ tingene, men da har du jo kjempegod samvittighet til ting du har lyst til å gjøre etterpå. Ønsker deg en fin helg og en flott 17 mai.

  SvarSlett
 3. Slike ting som ein MÅ er ikkje kjekt. Her vert da utsett til i siste liten. Og så er eg kanskje sur når eg driv på:)

  SvarSlett
 4. Jeg sitter her og veksler mellom 3 strikketøy, 1 som jeg må prøve og gjøre ferdig, 1 som jeg har lit vegring på, og 1 jeg gjerne vil strikke på:O))..så slik er det bare:)
  Må vel fram med bunaden selv, men blir det guffent vær, er det lite moro..
  Nyt helga videre, klem fra meg;)

  SvarSlett
 5. Når du fyrst byrja montere går det unna.....det er bare å hoppe i det. Eg likte godt duken du holder på med.....det må bli ein sommerduk:)

  SvarSlett