Velkommen til bloggen min og vil du legge igjen ein kommentar eller helsing, set eg stor pris på det.

søndag 8. mai 2011

I fineværet....

Vi har hatt noen nydelige dager og dagen idag har vært ekstra varm og god 23,5 gr. Har markert frigjøringssdagen for 2. verdenkrig med flagg og god mat i hagen. I går sydde jeg ferdig nytt forkle til bunaden min. I de senere år har det kommet forkle til bunaden vår, og nå har jeg anskaffet meg det. Det vanlige er belteband.

 Ute i hagen er det en fryd og gå rundt å nyte alt som spirer og gror. Narsissene er kommet godt i blomst og de forskjellig sortene kommer i blomst til forskjellige tider. Her et knippe av de som blomstrer nå. Atter andre er kun kommet i knopp enda.
 Noen har fått større kroner enn de kan bære og da får de komme innomhus.
Ønsker dere fine mai dager!

4 kommentarer:

 1. Flott forkle. Eg fekk òg forkle for nokre år sidan. Har samla støla til sølvbelte ei stund, greit å ønske seg til bursdag og jul. So fekk eg montert dei til belte, og kjøpte stoff til forkle.
  Gler meg til 17 mai når bunaden skal i bruk, er glad eg har slikt flott plagg.
  Ha ein fin dag i varmen.

  SvarSlett
 2. Det var eit flott forkle :) Kjekt å ha bunad til ulike anledningar. Så fint det blomstrar i hagen din allerde. Ha ein fin kveld :)

  SvarSlett
 3. Så flott å stå for forkleet selv, litt ekstra stas da;)
  Nyt maidagene, får håpe 17.mai blir en god bunadsdag..sånn værmessig;)

  SvarSlett
 4. Så flott et forklè til bunaden. Åhhh, er det ikke deilig med vår?? Det må vel være den beste årstiden av de alle... Så flotte blomster du har tatt bilde av. Føken vår gjør så utrolig mye vakkert med naturen vår :-))

  SvarSlett