Velkommen til bloggen min og vil du legge igjen ein kommentar eller helsing, set eg stor pris på det.

fredag 29. april 2011

Poser til ting og tang....

Vi har atter hatt en nydelig dag. Da jeg kom hjem fra jobb, gikk jeg rett ut i solen. For en nytelse. Lett henslengt i solstolen med bare tær og lett påkledning og handarbeidet lett tilgjengelig. Slik burde alle helger begynne og vare helt ut. Her ser dere hva jeg sydde av stitcheryene jeg gjorde ferdig i påsken. Kjekke poser til å oppbevare ting og tang i.
Den ene ble litt mer romantisk enn den andre. 
Denne primulaplanten har overlevd vinteren og står i full flor. Den har en nydelig rosa farge. Årets første plenklipp er utført av husbonden inkl. mosejustering. I morgener det bare å nyte livet i godstolen i sola. 
Ønsker alle mine besøkene en riktig god helg!

5 kommentarer:

 1. Flotte og smarte og dekorative poser!!!.. og været skal vi ikke klage på:)..så godt å nyte utelivet, det fortjener vi!
  Kos deg i helga, klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Ja, det er ei herleg helg. Men litt handarbeid må til uansett :) Slike poser er greie til mykje, og so fine med stichery på.. Eg har òg slappa av i helga, godt å ha fått levert både bunad og kystdrakt. Banda på denne bunaden er litt meir orange enn du ser på bildet. Ha ein fin søndag.

  SvarSlett
 3. Så sant...My Home Is My Heaven! Så fina påsar du sytt.

  SvarSlett
 4. Så søte poser!

  Det er en flott årstid vi har nå...det spirer og gror i rakettfart!

  Ha en flott dag:)

  SvarSlett
 5. Hei.Kjempe fine poser.Nydelig.Nydelig vær på Frei å.Nytes så lenge det varer.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett