Velkommen til bloggen min og vil du legge igjen ein kommentar eller helsing, set eg stor pris på det.

tirsdag 12. april 2011

Poser til strikketøy m.m.

Strikketøyposen min er for liten mamma, sa min datter. Aha, så kjekt da, tenkte jeg. Kan godt tenke meg en med litt frikse farger, sa hun også. Da var det jo bare å dykke ned i de gamle stoffene, for der er det ikke mangel på friske farger. Dobbelt lykke. Sy til en av sine egne og få brukt noe fra det gamle lageret. Har jo sett at det kunne være greit med en pose til rundpinnene også, så jeg tok like godt å syddde en av restene.
Vi har hatt en strålende vårdag, med nydelig solskinn og vårlig temperatur. Har hatt to herlige turer i skogen og alle pottene på tunet er ferdig pyntet til påske. Her en med påskeliljer og stemor. 
Og her en som henger på veggen. 
I blomsterbedene er det begynt å spire. Her en aurikle full av knopper. Den ble flyttet hit for to år siden. Ikke den meste ideelle vokseplassen, men her får den stå i fred for hjorten og kan glede oss med sine vakre blomster. 
Gul kjempekarge har også satt mange knopper. 
Ha en fortsatt fin uke.

3 kommentarer:

 1. Du har jammen vore effektiv i dag. Det er alltid kjekt å lage når ungane spør. Eg er ikkje komt like langt som deg når det gjeld hage og urner, kjem liksom ikkje i gang. Men so er det ikkje det kjekkaste eg veit heller. Likar godt å nyte naboane sine fine hagar :)

  SvarSlett
 2. Så godt å ha en mor som syr slike flotte poser til pinner og strikketøy!
  Her har jeg plantet ut mine første stemor og håper de tåler de få varmeradene som er; må vel bære litt ut og inn:O)
  Klem;)

  SvarSlett
 3. Ja kva gjer ein ikkje for ungane sine :) Her er det ikkje snakk om å planta no endå. Berre i potter på altanen.

  SvarSlett