Velkommen til bloggen min og vil du legge igjen ein kommentar eller helsing, set eg stor pris på det.

onsdag 2. desember 2009

Adventsløpere


Har vært en tur til Bergen i kveld på møte. Det er fort gjort i disse tider. Bare å sette seg på flyet og vips så er man fremme på en halv time. Vi har det bra må man si. Gikk i skuffa for å ta frem adventsdukene da jeg kom hjem, å du verden hva jeg har selv om en gir bort mye. Sydde to av denne i fjor. En til meg selv og en ble til brullupsgave. Den jeg har sydd i år, ble jeg ikke fornøyd med, så der må en redningsaksjon til. Tiden får vise. Foreløpig lagt bort.

Her den første jeg sydde i 1996.  Er glad i den også. Husker det var mye arbeid på den. Papirsøm.
Ha en fortsatt god adventtid!

6 kommentarer:

 1. Hei.Kjempe fine løpere.Den øverste likte jeg veldig gått Nydelige farger å stoff..Fin den nerste å..Ønsker deg en tiktig fin førjulstid.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 2. Nydelege dukar, det er kjekt å ta dei fram og nyte dei og "tilbehøret" i adventstida!;o)

  SvarSlett
 3. Kjempefine adventsdukar å ta fram kvart år. God adventstid til deg og :)

  SvarSlett
 4. So fine løpara.
  Det er kjekt å ta fram og bruke dei "gamle" vi har laga og, blir liksom ein tradisjon det.
  Ha ei fin adventstid

  SvarSlett
 5. Nydelige duker du har sydd!
  Du spurte meg om pulsvarmerene mine. Dei er dobbeltstrikka på den måten at alle maskane til både innsida og utsida er på pinnene samtidig.
  Du strikker da en rett i en farge, og en vrang i kontrastfarge. Når du er ferdig deler du maskene, en farge på en pinne, og andre fargen på en pinne. Mask dei sammen. Var det surrete?

  SvarSlett
 6. Hei igjen.Du lurte på vor jeg har fått tak i bilder.En del har jeg kjøpt ferdig til å stryke på.LOBELIA.Så har jeg fått på e post til Jesheimen.Så fant jeg noen inn på bloggen til Anita fra HJERTEROMME.Elers må man lete på nette å finne å prøve på vanlig papir først.Aina min datter har hjelpt meg.Hun har noe igjenom skolen ett program for å få rette størelse på bilder.Kan ikke si mere enn du får prøve deg fram.Ønsker deg en riktig fin førjulstid.Klem fra Bodil..

  SvarSlett