Velkommen til bloggen min og vil du legge igjen ein kommentar eller helsing, set eg stor pris på det.

lørdag 28. november 2009

Adventskalender


Minstejenta som studerer i Bergen, og egentlig blitt stor, fikk fylt adventskalenderen sin sist vi var i Bergen på besøk og venter bare på at adventstida skal komme. Det er lov å være litt liten selv om man er stor. Det  er hun selv som en gang komponerte den, mens jeg tok meg av syingen. Hun fikk en del engler å velge mellom, og her er resultatet.

Her en av englene.

Ønsker dere alle en god lørdagskveld!6 kommentarer:

 1. Hei.Kjempe fin.Jeg hadde så lyst til å lage addventskallender til min når de var små i lappeteknikk for det er så fint.Men de ville ikke ha det de skulle appsolutt ha de som jeg brodert til dem når de var små.Så jeg får vell vente med det til jeg kanse blir bestemor en gang.Koselig att minste jenta de vil ha kallender ennu.Jeg har ei på 18 år men føler ikke att hun er så stor lell kommer altid til å bli liss pia mi som jeg kaller henne.Ønsker deg en riktig fin førjuls Søndag.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 2. Så koseleg kalendar. Ha ei fin adventstid :)

  SvarSlett
 3. Så trivelig at du ville være med på konkurransen min og såå hyggelig å treffe nye;)
  Du hadde utrolig mye fint i bloggen din både av strikking og sying og annet koselig stoff;)
  ha ei fin uke og klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Hei igjen.Du lurte det hvordan jeg gjore det på lysene mine.Klipper ut motiv fra sevietten.Tar det i ett lag.Legger det på lyse.Bakepapir oppå.Stryker med spissen av stykjernet til det sitter.Hvet ikke om det er brannfarlig.Har ikke prøv å tenne på lyse.Men kann ikke forstå det.Ønsker deg en riktig fin Tirsdagskveld.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 5. Det var en nydelig kalender! Kjempekoselig at jenta de vil ha kalender selv om hun er stor. Som du sier, det er lov å være litt liten selv om man er stor.
  Ønsker deg ei fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 6. Hei!
  Ja, den kalendaren har eg vore innom og kikka på.....kjempefin..og SO masse arbeid.
  Kjekt at dei store ungane våre vil ha kalendar......for min del er det yngstemann, so då er det vel snart slutt........kanskje.

  SvarSlett