Velkommen til bloggen min og vil du legge igjen ein kommentar eller helsing, set eg stor pris på det.

onsdag 6. oktober 2010

Horisontalt.....

Livet leves mest i horisontal stilling og det er grunnen til at dere ikke har hørt fra meg på en stund. Man må jo finne på noe og strikking går veldig greit. Her ser dere to par pulsvarmere som er ferdig. Driver fremdeles og strikker av garnet som skulle bli babytøy til prinsessen som ble en herlig prins. Mønster etter eget hode.
Lesestoff må man ha og har nettopp lest Saras Nøkkel av Tatiana de Rosnay. Kan anbefales. Et par pulsvarmere i Tynn Alpakka er også på gang. Bruker dobbel tråd, da går det litt raskere og de blir sikkert litt røffere også.
Forrige uke fikk jeg et nytt nummer av Quiltemagasinet. Det innholdt utrolig mange fine mønster. Har lest det meste ganske nøye. Kjekt å ha lest igjennom alle oppskriftene før man syr. Det er vel ikke helt meg, men nå får jeg prøvd det også. Håper det ikke blir lenge til jeg kan begynne.  
Ønsker dere alle en fortsatt god uke!
Hilsen en som klør i fingrene etter å gjøre noe man ikke burde eller klarer....!!

3 kommentarer:

 1. Huffda, er det ryggen som krangler)...eller kanskje influensaen som herjer rundt her?
  Du har ihvertfall strikket nydelige pulser, så godt du kan lese og strikke.

  Ønsker deg riktig god bedring og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Hei.Kjempe fine pulsvanter.Gratulerer så mye med den hærlige prins. Regner med det er mye fint i det quiltebladet.Håper du blir bedre snar så du får til å sy igjen.Ikke noe kjekt.God bedring og ha en riktig fin Torsdag.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 3. Huff da, så kjedelig! Håper du snart blir bra.
  Pulsvantene ble kjempefine, med nydelige farger.
  Riktig god bedring.
  Klem.

  SvarSlett