Velkommen til bloggen min og vil du legge igjen ein kommentar eller helsing, set eg stor pris på det.

torsdag 25. august 2011

Sensommerkveld

Å for en deilig kveld. Hadde egentlig tenkt at jeg skulle sy, for her en dag klarte jeg ikke å vente lenger. Måtte ta frem den gamle Pfaffen. Det var utrolig godt å høre lyden av den, og ikke minst, den fungerte jo aldeles fortreffelig. Kanksje den skulle ha fått seg en proff rens og pleie. Da jeg skulle begynne å quilte dette arbeidet, savnet jeg sybordet. Måtte prøve, og se det passet jo perfekt. Sant skal sies, den nye maskinen syr penere, men den gamle har fulgt meg siden 1972 og har gitt meg så mange gode hyggestunder.
Som sakt, vi har hatt den perfekte sensommerkveld. Først har jeg gått meg en tur og sett etter kantareller. Fangsten var mager. Må nok oppsøke mine gode plasser en annen dag.
Det har vært mildt og fint. Tilbrakte resten av kvelden på altanen med tente lys, kaffi i Hurtigrutekoppen med noko attåt. For å bli fullkommen må en jo en ha noe på hendene og et strikketøy passet perfekt. Så var det bare å lene seg godt til rette og kjenne roen senker seg over byn. 
Jeg ønsker meg flere slike kvelder :) og deler de gjeren med alle som vil nyte!

4 kommentarer:

 1. Vi har også hatt en slik kveld, og de er gull verdt!
  Du minner meg om at min gamle Husquarna skulle hatt en rens, den er over 30 år gammel, og den er god ennå...burde bare bruke den enda mer:O)
  Ha en fin morgendag, nattaklem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Her hølje regnar det. Har faktisk fyrt i ovnen og eg i kveld. Den kjolen du strikkar er kjempe fin. Lurer litt på om eg skal strikke den eg og. Ha ein fin kveld.

  SvarSlett
 3. Slike gode kveldar er gull verdt!!

  Vi tek i mot alle med opne armar og NYT dei, for det er vi blitt gode til!

  God helg!

  Solklem

  SvarSlett
 4. Å, din virker fremdelen! Min tok kvelden for en del år siden, motoren ville ikke mer.

  Herlig med fine kvelder:)

  Ha en fin helg!

  SvarSlett