Velkommen til bloggen min og vil du legge igjen ein kommentar eller helsing, set eg stor pris på det.

tirsdag 30. mars 2010

Mitt mysterium ble en løper.

Da nærmer mitt mysterium seg slutten. Bare lukkekanten som skal syes fast på baksiden, og det skal jeg ha til kosearbeid senere i påsken. Takker 9na for atter et mysteriumet. Alltid kjekt.

Det er godt med påskeferie og man kan pusle på med det som faller seg inn, selv om det trivielle husarbeidet må utføres i bland. Etter at mysteriet var sammensydd, begynte jeg på margarittløperne igjen, for jeg måtte finne ut hvor mye stoff jeg manglet for å fullføre tre løpere.


Da var det bare å ta turen på byn å handle inn nødvendige stoff, og det var kun det hvite med sorte prikker og en 30 cm til lukkekant jeg måtte kjøpe ekstra. Vel hjemme lagde jeg tebrikser med pizzafyll. Kjekt å ha i frysen til turmat.
Ha en fortsatt fin påske! Masse klemmer fra KariL!

5 kommentarer:

 1. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min. Nydelige farger på margerittløperen:o)

  Ønsker deg en herlig avslappende påske!

  Merete

  SvarSlett
 2. Flott løsning på mysteriet. Lurt å lage løper - den ble vårlig og fin. Margerittløperen ser lekker ut - nydelige farger sammen. Te-briks med pizzafyll; de ser kjempegode ut. God påske!

  SvarSlett
 3. Så roligt du ville vara med i min utlottning! Vilken fin blogg du har jag kommer igen!
  Glad Påsk!

  SvarSlett
 4. Så herlig et innlegg, nyte livet og kose seg med fri. Så flott teppe og flott quilting. Prestekrage løperen ser kjempe flott ut - lekre farger. God påske til deg fra meg :0)

  SvarSlett
 5. Mysterieløparen din vart verkeleg fin og margerittløparen ser ut til å bli likedan... :) God påske.

  SvarSlett