Velkommen til bloggen min og vil du legge igjen ein kommentar eller helsing, set eg stor pris på det.

fredag 23. september 2011

Handarbeidspose og .....

Det er fredagskveld og roa har senka seg over heimen. Fotballen ruller over skjermen og det er passelig tid for litt blogging. Ikkje det, har eg eit godt handarbeid ser eg gjerne fotball eg òg.
Var det nokon som spurte om fredagsvask? Eg sprang over med støvsugaren i går og om eg finn det høveleg skal eg finne ein våt klut i løpet av helga. Kor mykje kan to vaksne klare å rote/skitne til i løpet av ei veke?
I morgon skal det feirast svigermors 89 års dag og trur eg sparer meg til det.

På tirsdag var det samling i gruppa "Sjeive Sting". Som alltid blei det både hyggeleg saum og sosialt samvær. Planlegging av neste samling, som er ei heil helgasamling. Mykje å sjå fram til.
Tema for kvelden var handarbeidspose og slik vart min. Den er så stor at eg får to nøster garn ned i og det passa meg godt. Stitchery-motivet har eg hatt liggande nokre år, og det var godt å få brukt det.
Ute i hagen begynner det å gå mot slutten for mange blomster.
Skulle liksom velge meg ein, men så vart det litt fleire som fekk være med. 
Kjøpte desse etter at vi kom heim frå ferie og sjølv om det ikkje har vore dei beste vekstvilkåra i det siste, blomstrer dei enno. 
Denne pelargonian skal snart få flytte inn for overvintring. Det er berre å rydde plass, for det er fleire som skal være med innandørs.
Det er over to veker sida eg har vært ute i hagen, for når det regner slik som i det siste, holder eg meg innadørs der det er tørt og varmt. Veit egentlig ikkje om denne er i begynnelsen av blomstring eller mot slutten :)Får jo ikkje følgt med skikkelig. 
Forrige helg var vi austover slik tradisjonen er her i huset. Plukka litt tyttebær og kjøpte mandelpoteter for vinteren. For ikkje å gløyme babymandel, eller gourmandel  om du vil, som skal nytast når ein skal lage noko ekstra godt. Hadde ein nydelig tur over fjellet, der nysnøen låg langt ned i fjellet. 
Ønsker alle mine besøkande ei riktig god helg!

5 kommentarer:

 1. Jøje meg som det blomstrerhos deg ennå! Her ligner regnet mistenkelig på hagl innimellom;)
  Nydelig pose sydd igjen!
  Kos deg, klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Fin handarbeidspose. Flotte blomar endå du...her er det ikkje mykje att. Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 3. Herlige bilder, både av den fine håndarbeidsposen og av hagen din:)

  SvarSlett
 4. Nå har jeg kjøpt meg 3 bøker som alle skal lære meg å sy, du skal se jeg får til noe jeg også, i løpet av vinteren. ;) Så flott hagen din er, min har falt fullstendig sammen av alt for mye regn og ugress. Men det blir kanskje sommer til neste år? Ha en fin uke.

  SvarSlett
 5. Så söt och fin handarbetspåse du sytt!

  SvarSlett